O nas

Home-depot-security-door-installation-costSmo razmeroma mlado podjetje, saj delujemo na slovenskem tržišču šele od leta 2008. Naša primarna dejavnost je dobava in montaža vrat slovenskih in nekaterih evropskih proizvajalcev. Dobavljamo vsa notranja, vhodna, steklena, protipožarna, protivlomna, kovinska vrata in pripadajoče podboje. Hkrati dobavimo za vrata pripadajoče kljuke in ostale dodatke po želji stranke. Nudimo vam svetovanje, saj se je v pestri izbiri materialov, tipov vrat in barvnih kombinacij težko odločiti za prava vrata. Lahko vam mi pripravimo idejne rešitve. Navadno pa si za stranke vzamemo čas, spoznamo njihove ideje, želje in potrebe. Dobljene informacije so osnova za naše svetovanje na ogledu pri stranki, opravimo izmere in na podlagi le-teh pa pripravimo ponudbo s skicami. Ob montaži vam vrata pripeljemo na dogovorjeni naslov. Pri montaži novih vrat vaša stara vrata po potrebi demontiramo in odpeljemo. S tem vam prihranimo odvoz na deponijo.

Del naše ponudbe je tudi servis. Vrata lahko popravimo, nastavimo, uredimo dodatno tesnjenje, izdelujemo pragove, odpravljamo posledice nasilnega odpiranja (vlomov). Radi držimo korak s časom, še raje smo v prednosti pred konkurenco. Vsled temu sledimo novostim in se udeležujemo izobraževanj, ki jih organizirajo proizvajalci vrat.

Reference:

Naša vrata so vgrajena v individualnih stanovanjih in hišah, šolah in drugih poslovnih prostorih. Vrata, ki jih dobavljamo, si lahko kupci ogledajo v salonih proizvajalcev.

KATALOGI

LESNA logo lip bled LOGO GARANT Hoppe-logo